Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Сабадош Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5

      
Категорія:    
1.

Сабадош Г. О. 
Використання методу конкретної ситуації у викладанні блоку дисциплін менеджменту / Г. О. Сабадош // Наук. зап. КІТЕП. Псих.-пед. пробл. удоскон. проф. підготов. фахівців сфери туризму в умовах неперервн. освіти. - 2001. - № 1. - С. 188-191. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Розглянуто методику використання конкретних ситуацій у процесі навчання спеціальних дисциплін, зокрема менеджменту. Розкрито дидактичні можливості конкретних ситуацій. Висвітлено процес управління персоналом підприємств туристського і готельного сервісу.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ч518.1р + Ю959.18

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж70938 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Сабадош Г. О. 
Технологія десертів молочних з використанням карагінанів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Г. О. Сабадош; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 18 c. - укp.

Розроблено технологію десертів молочних з гелеподібною структурою з використанням капа-карагінану та піноподібною структурою з використанням йота-карагінану. Визначено умови утворення хелатних комплексів між карагінанами та білками молока за участю іонів кальцію, що забезпечують утворення стійких геле- та піноподібних систем. Встановлено раціональне співвідношення капа-карагінану та камеді ріжкового дерева, що забезпечує відсутність синерезису гелеподібної продукції. Визначено закономірності формування міцних міжфазних адсорбційних шарів на рідких межах розділу фаз, що забезпечують одержання стійких піноподібних молочних систем з використанням йота-карагінану. Шляхом повнофакторного експерименту визначено раціональне співвідношення основних рецептурних компонентів геле- та піноподібної продукції. Розроблено технологію й асортимент, запропоновано шляхи формування асортименту десертів молочних. Визначено їх споживні та технологічні властивості, обгрунтовано умови та терміни зберігання. Розроблено та затверджено нормативну та технологічну документацію, проведено впровадження нових технологій у закладах ресторанного господарства, розраховано економічну ефективність від впровадження.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА379305 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Горальчук А. Б. 
Аналітичне обгрунтування розробки молочних десертів / А. Б. Горальчук, Т. В. Трощий, Г. О. Сабадош // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 124-132. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Проведено аналітичне обгрунтування розробки молочних десертів і досліджено вплив технологічних чинників на структурно-механічні та властивості гелів із використанням карагінанів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Горальчук А. Б. 
Технологія десертів молочних із використанням карагінанів : монографія / А. Б. Горальчук, Н. Г. Гринченко, О. П. Неклеса, Т. В. Трощий, Г. О. Сабадош; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 121 c. - Бібліогр.: с. 108-121 - укp.

Узагальнено дані щодо сучасних тенденцій використання карагінанів у технології молочних десертів. Надано результати експериментальних досліджень структурно-механічних властивостей казеїнат-кальцій-карагінанових комплексів. Доведено доцільність використання карагінанів у технології молочних десертів, зокрема, капа-карагінату в технології гелеподібної десертної продукції, йота-карагінату в технології піноподібної десертної продукції.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА784028 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Системне забезпечення економічної активності та сталого розвитку суб'єктів підприємницької діяльності : колект. монографія / Н. С. Акімова, І. А. Бігдан, О. П. Близнюк, К. Ю. Величко, Н. А. Галуцьких, Н. М. Гаркуша, О. О. Горошанська, К. О. Дорошкевич, О. В. Жилякова, Г. І. Забродська, Л. Д. Забродська, О. М. Іванюта, М. О. Ільченко, Н. Б. Кащена, Л. О. Кирильєва, Н. С. Ковалевська, О. В. Кот, А. С. Крутова, А. С. Лачков, В. М. Лачкова, Г. Г. Лисак, А. О. Лопін, К. Міхальський, В. С. Морохович, Т. А. Наумова, І. В. Нестеренко, О. О. Нестеренко, А. В. Нікітіна, Ю. В. Підлипний, Н. В. Проскуріна, Г. О. Сабадош, В. М. Селютін, Т. О. Ставерська, Т. О. Тарасова, О. П. Ткаченко, О. В. Топоркова, А. О. Черчата, Д. Д. Шеховцова, О. С. Шпілька, І. В. Янчева, Л. М. Янчева, Т. В. Ясінська; ред.: Н. Б. Кащена, Т. О. Ставерська; Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 389 c. - Бібліогр.: с. 352-378 - укp.

Наведено авторський підхід колективу науковців до вирішення актуальних питань системного забезпечення економічної активності та сталого розвитку суб'єктів підприємницької діяльності. Обґрунтовано концептуальні засади системного забезпечення активізації економічної діяльності та розвитку підприємницьких структур. Здійснено моніторинг сучасних проблем їх економічного зростання. Розвинуто підходи до удосконалення управлінського інструментарію та правового регулювання систем забезпечення економічної активності та сталого розвитку підприємств. Визначено стратегічні орієнтири активізації економічної діяльності та розвитку суб'єктів підприємницької діяльності.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)0-131.1-96 + У9(4УКР)291.9

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА855698 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського